Localizarea unitatii de cazare
Hotelul Majestic*** este situat zona centrala a statiunii Olimp, la circa 150 m de plaja.
Descrierea unitatii de cazare
Hotel Majestic*** Olimp reprezinta una din cele mai bune variante de cazare pe litoralul romanesc, oferind servicii de calitate si conditii de cazare foarte bune. Hotelul este recunoscut pentru restaurantul si terasa de vara, pentru calitatea serviciilor si pentru intimitatea de care se pot bucura turistii la acest hotel.
Conditii de cazare
Hotelul Majestic*** dispune de 206 camere duble si 13 apartamente, 13 etaje, lift, aer conditionat. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, toate camerele hotelului au vedere la mare exceptand o parte din cele de la nivelurile inferioare.
Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon. Camerele nu dispun de balcon.
Apartamentele sunt formate din living si dormitor, grup sanitar propriu, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon. Apartamentele nu dispun de balcon.
Servicii si Facilitati Hotel
De la renovarea hotelului RESTAURANTELE hotelului, cu gradina interioara au atras foarte multi turisti si s-a creat deja un segment de clienti fideli, restaurantele fiind renumite atat pentru ambianta placuta cat si pentru preparatele exceptionale. Clientii au posibilitatea de a incerca mai multe tipuri de bucatarii in cadrul aceluiasi complex, varietatea fiind data de restaurantele cu specific romanesc si international, pescaresc si rustic; stana, protap si patiserie. Seara, pe terasa, se desfasoara un program artistic, la care participa nume consacrate ale show biz-ului romanesc.
NU se accepta animale de companie.
Servicii masa se acorda in restaurant Majestic, categoria I, micul dejun si dejunul in sistem bufet suedez.
Pentru sistemul de gestiune interna, fiecare persoana va primi in momentul cazarii o bratara (netransmisibila) pe care o vor pastra in timpul sejurului.
MICUL DEJUN - BUFET: (diverse sorturi de paine, branzeturi, mezeluri, oua fierte, oua jumari sau ochiuri, salate, legume de sezon, fructe, prajituri, placinte, fulgi, cereale diverse, lapte, ceai, cafea, miere, dulceturi, 2 tipuri de suc).
DEJUN (PRANZ) - BUFET: supe/ciorbe minim 2 feluri, minim 2 feluri mancare gatita, 3-4 feluri de salate, aperitive, legume de sezon, fripturi, gratare sau snitele pane, 3-4 garnituri, brânzeturi, fructe de sezon, prajituri, placinte, apa, suc, cafea.
Cina in sistem 'a la carte' (pe baza de bonuri valorice in perioada 20.06-31.08) – in oricare din terasele din gradina restaurantului.